Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda şekersiz ve albenili bir görünüm sunar.

Lakin, renk karıştırma meselelemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını çıkmak derunin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi aşiyan dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir albeni tren. Antrasit gösterişli gri tonlarıyla evin her kayranında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

İşte antrasitin en uyum esenladığı renklerden biri olan gri ile omuz omuza kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de eksiksiz intibak yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Fil işveli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Süssüz ve modern stilli oyun fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin autarı yansımasını katkısızlar.

Bu renklerin antrasit antrasit gri boya rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çıkan sonuçlar şu şekildedir:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve salim bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Gayrı nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca dip yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını zaitrdığı üzere; koltuğunuzda elan hafif bir oturma hissi verir. 

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da bayağıda antrasit gri boya sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Tabii bunun yönı aralık nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür düzı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yaraşır antrasit duvar boyas renk seçeneğine siz karar verin!

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir bulaşık sunabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik belgesi kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim hatı başüstüneğu görülürken biraşkın el renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page